Informační deska

POZVÁNKA NA ČLENSKOU SCHŮZI BD HOJNÁ VODA V LIKVIDACI

Datum události: 

09.02.2023

Vážení členové Bytového družstva Hojná Voda,

dovoluji si vás pozvat jménem představenstva BD Hojná Voda v likvidaci na členskou schůzi, která se bude konat dne 9. února 2023 od 19,00 hod. ve společných prostorách Revoluční 401 B (sušárna).
Žádáme všechny členy o hojnou účast na této členské schůzi, kde budou řešeny velmi důležité body související s ukončením likvidace BD a následným výmazem z Obchodního rejstříku. Členská schůze se bude konat za účasti likvidátorky. Program schůze naleznete v přiložené pozvánce. Současně vám všem byla předána pozvánka do poštovních schránek. Prezence účasti na schůzi začne v 18,30 hod.

Program jednání členské schůze:
1. Zahájení, volba předsedajícího, zapisovatele, a ověřovatele zápisu
2. Schválení programu členské schůze
3. Projednání zprávy o likvidaci družstva předložené likvidátorem včetně schválení mimořádné účetní závěrky k 31. 8. 2022
4. Projednání a schválení návrhu na rozdělení likvidačního zůstatku
5. Výmaz bytového družstva z obchodního rejstříku
6. Archivace dokladů BD
7. Závěr

Dovoluji si vás požádat o co možná největší účast, tak abychom zajistili usnášeníschopnost členské schůze a mohli tak schválit všechny body související s ukončením likvidace BD Hojná Voda.

V případě, že se nemůžete zúčastnit osobně, pověřte, prosím, účastí jinou osobu na základě plné moci (vzor je součástí podkladů, které jste obdrželi do schránek). Můžete eventuálně pověřit plnou mocí k zastupování členky představenstva p. Jaroslavu Provazníkovou nebo p. Barboru Kučákovou. Pokud této možnosti využijete, tak stačí plnou moc podepsat a předat buď osobně nebo do schránky p. J. Provazníkové, a to i v případě, že zastupováním pověříte p. B. Kučákovou. Zvažte, prosím, využití této možnosti, cílem je zajistit co nejhojnější účast.

Současně vás chci informovat, že po ukončení členské schůze BD Hojná Voda v likvidaci bezprostředně navážeme jednáním shromáždění Společenství vlastníků Revoluční 401.

Věřím, že se členské schůze zúčastníte v hojném počtu, za což vám předem děkuji

Jaroslava Provazníková
předsedkyně představenstva
BD Hojná Voda v likvidaci

Stránky provozuje

www.bytovedruzstvo.eu

Webové stránky pro bytová družstva a SVJ

Ing. Miloslav Marel

IČ: 76377687